background image

André Rieu op het Vrijthof in Maastricht

André Rieu
jun27

André Rieu op het Vrijthof in Maastricht

Blog 0 comments

Traditiegetrouw staat Maastricht tijdens de maand juli in teken van André Rieu

Zoals André Hazes gelinkt wordt met de stad Amsterdam, men bij Guus Meeuwis denkt aan Brabant en de Achterhoek in één adem genoemd wordt met Bennie Jolink, zo gaat André Rieu hand in hand met Maastricht. Niet alleen is de violist en orkestleider geboren en woonachtig in Maastricht, ook staat hij traditiegetrouw elke zomer op het Vrijthof met zijn orkest. Al meer dan 10 jaar verzorgd André Rieu de zomeravondconcerten op het plein midden in de historische binnenstad van de hoofdstad van Limburg.

Dit jaar zijn de concerten in het tweede, derde en vierde weekend van juli. En ook dit jaar verwacht de stad Maastricht weer bezoekers vanuit alle werelddelen. Samen met zijn Johann Strauss Orchestra zal Rieu zijn fans weer laten mee deinzen op prachtige muziekstukken. André Rieu, die ook wel de king of  waltz wordt genoemd, zal weer vele klassieke stukken ten gehore brengen maar ook zullen er verrassende uitstapjes gedaan worden naar modernere stijlen. Ook weet Rieu zijn gasten elk jaar weer te verassen met gastoptredens, zo was vorig jaar Lou Bega te gast die samen met het gehele orkest en Rieu zijn hit Mambo No.5 ten gehore bracht.


andre rieu op het vrijthof

André Rieu dinerbuffet bij Restaurant de Mangerie

Net als vorig jaar serveert Restaurant de Mangerie een heerlijk dinerbuffet tijdens de concertdagen van André Rieu. Vanaf 18:00 zal het buffet worden geserveerd en de kosten van het buffet zijn €39,50 per persoon. Het buffet biedt ruim keuze aan diverse vis, vlees en vegetarische gerechten. Dit alles zal worden afgesloten met een dessertbuffet.

De complete invulling van het buffet vindt u hier: André Rieu dinerbuffet 2017

Reserveren? Dat kan telefonisch via +31 (0)43 350 91 71 of per mail op: info@cpmaastricht.nl 


Concerten met internationale allure

Net als voorgaande jaren verwacht de Gemeente Maastricht ontzettende drukte in het centrum van de stad. De geschiedenis leert dat fans vanuit meer dan 70 verschillende landen hun weg weten te vinden naar Maastricht. Vanwege de drukte raden wij u aan om op tijd naar het Vrijthof te gaan. Het voorprogramma start om 20:00, het concert start om 21:00 en zal duren tot ongeveer 00:15.

Tijdens de afgelopen edities waren de weergoden ons gunstig gezind. Hier gaan we ook dit jaar van uit maar mocht er regen voorspelt zijn verzorgd de organisatie poncho’s . Paraplu’s zijn tijdens het concert niet toegestaan.

Ook het verkeer in en rondom Maastricht zal zeer druk worden tijdens de concertdagen. Om uw reis naar Maastricht vlekkeloos te laten verlopen raden wij u aan om de volgende website voor uw vertrek te raadplegen voor omleidingen, files of wegwerkzaamheden. TomTom Routeplanner.


Ontmoet ons in de Bar & Lounge Le Club d’ Artagnan

Na het concert nog even nagenieten met een ‘slaapmutsje’? Wij ontmoeten u graag in onze hotelbar; Bar & Lounge Le Club d’ Artagnan . Nog even nagenieten met een goed glas en wij horen graag hoe u uw avond beleeft heeft. De barmannen van Le Club d’ Artagnan schenken u graag een glas wijn in of verzorgen een vers getapt biertje terwijl u nog na geniet van uw avond. Ook overdag kunt u hier terecht voor een kopje koffie met Limburgse vlaai of een heerlijke cocktail op het terras.


Wij vertellen u graag onze geheimpjes

Kortgeleden schreven wij al een blog over de Hotspots van Maastricht, die u HIER kunt teruglezen, maar natuurlijk heeft Maastricht nog veel meer bekende en minder bekende plekjes die een bezoek waard zijn. Ons team aan de receptie wijst u graag de weg dus bezoek ze aan de balie en zij wijzen u graag naar alle mooie plekjes van de stad.

Heeft u voor uw bezoek nog vragen? Neem gerust contact met ons op via +31 (0)43 350 91 71 of per mail op: info@cpmaastricht.nl 

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

CROWNE PLAZA MAASTRICHT

Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land. Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes.

INSTAGRAM

Beste Prijs Garantie