background image

Beste van Maastricht aan Tafel 2015

aug25

Beste van Maastricht aan Tafel 2015

Blog 0 comments

€2.500,- voor goede doel

Met ‘t Preuvenemint nog in het vooruitzicht kijken de initiatiefnemers Maastricht Culinair, Les Tables en VVV/Maastricht Marketing samen met alle deelnemers trots terug op een wel zeer succesvolle editie en een traditie die na 6 jaar ook niet meer weg te denken is op de culinaire agenda van Maastricht. Bij de 22 deelnemende restaurants zijn in totaal ruim 5.500 ‘Maastricht aan Tafel’ menu’s geserveerd. Een recordaantal sinds de start in augustus 2009. Ook het jongere zusje Maastricht aan de Bar vertoont een boost met een ruime verdubbeling in aantal borrels & bites! Deze editie heeft daarnaast nogmaals aangetoond dat het initiatief niet alleen bij de Maastrichtenaar, maar ver over de (stads)grenzen bekend en geliefd is. Steeds meer gasten uit België, Duitsland en de rest van Nederland schuiven maar al te graag aan tafel en aan de bar tijdens deze smaakvolle 14 dagen in Maastricht.

Winnaars: La Chine & Stichting Stillen Armen

Restaurant La Chine ontving vandaag uit handen van de organisatie de titel ‘Beste van Maastricht aan Tafel 2015’. Daarnaast werd naar aanleiding van twee edities Maastricht aan Tafel en aan de Bar een totaal bedrag van € 2.500,- overhandigd aan Stichting Stille Armen Maastricht.

In aanwezigheid van Harrie Beaumont (Maastricht Culinair), Didier Thomassen en Ilya Willems (Les Tables), Theo Coenegracht (Horeca Nederland afdeling Maastricht/Heuvelland), Rita Bartels (Stichting Stille Armen Maastricht) en Janne Baetsen (VVV/Maastricht Marketing) is de wisseltrofee van Koninklijke Horeca Nederland, Maastricht/Heuvelland en het embleem ‘Het Beste van Maastricht aan Tafel 2015’ overhandigd aan Lily en Jane Choy, eigenaren restaurant La Chine. Een onafhankelijk vakjury/panel van ‘Mystery Guests’ toetste ook dit jaar zowel tijdens de wintereditie als afgelopen zomereditie élk restaurant op o.a. gastvrijheid, kwaliteit/prijs verhouding, service en het (creatief) promoten/neerzetten van Maastricht aan Tafel en het goede doel Stichting Stille Armen Maastricht. Dit alles natuurlijk in lijn met de identiteit van het desbetreffende restaurant. Restaurant La Chine scoorde het hoogste tijdens beide edities en mag zich met trots ‘Het beste van Maastricht aan Tafel 2015’ noemen. Naast La Chine kwamen wederom restaurant De Mangerie, Il y a, Pakhoes en Wijnrestaurant mes amis in de top 5 terecht.

Maastricht aan Tafel 2016
wintereditie: 17 t/m 31 januari
zomereditie:  7 t/m 21 augustus
www.maastrichtaantafel.nl

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

CROWNE PLAZA MAASTRICHT

Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land. Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes.

INSTAGRAM

Beste Prijs Garantie