background image

Crowne Plaza Maastricht Instagram Contest:

sep01

Crowne Plaza Maastricht Instagram Contest:

Blog 0 comments

Crowne Plaza Maastricht Instagram Contest:

maak een foto en win een overnachting

Met de lancering van de nieuwe website heeft Crowne Plaza Maastricht  een Instagram campagne. Creatieve gasten en huis-tuin-en-keuken-fotografen kunnen mee doen aan deze Instagram Contest en maken daar mee kans op een gratis overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt. Hou de Crowne Plaza Maastricht heeft ook een eigen Instagram-profiel.

De regels zijn simpel
1. Maak met uw smartphone een foto die een van de zeven festivalposters uitbeeldt of op een originele manier interpreteert. Wees creatief, ga los, denk buiten de hokjes.
2. Upload de foto in de Instagram-app, zet er een lekker nostalgische Instagramfilter overheen, en zorg dat als bijschrift de hashtag #CPMAASTRICHT of #HOTELMAASTRICHT staat. Zie een voorbeeldfoto onderaan deze pagina.

Win mooie prijzen
De mooiste, meest hilarische, toepasselijke of originele foto’s verdienen natuurlijk een prachtige prijs: Crowne Plaza Maastricht trakteert op een overnachting voor 2 personen, inclusief ontbijt. We zullen iedere 2 maanden een winnaar kiezen uit de ingezonden foto’s.

Deadline
Iedere even maand van het jaar word er op de laatste vrijdag een winnaar gekozen uit de inzendingen. U maakt dus altijd kans!

Sorry:

- Instagram feed not found.
Sorry:

- Instagram feed not found.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

CROWNE PLAZA MAASTRICHT

Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land. Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes.

INSTAGRAM

Beste Prijs Garantie