background image
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ANDRE RIEU OP HET VRIJTHOF

juli 4 - juli 21

Andre Rieu op het Vrijthof

Traditiegetrouw zal Andre Rieu ook in 2019 met zijn Johan Strauss Orchestra op het Vrijthof optreden. Dit jaar zal het unieke muziekevenement plaatsvinden in de eerste, tweede en derde week van juli. Dat de optredens van Andre Rieu op het Vrijthof een uniek en populair muziekevenement is bewijst het groot aantal internationale bezoekers die het de stad Maastricht jaarlijks oplevert. Ongeveer 50% van de bezoekers aan het concert komt van buiten de Nederlandse landsgrenzen waarvan een groot deel uit het Verenigd Koninkrijk.

Populair

De populariteit van Rieu in binnen- en buitenland valt ook te zien aan het aantal optredens die de geboren Maastrichtenaar jaarlijks geeft. In 2017 stond Andre Rieu maarliefst 89 keer op de planken en in 2016 stond de teller van aantal concerten op 71. Naast de memorabele concerten van Andre Rieu op het Vrijthof heeft hij in 2019 weer concerten door heel de wereld. In onder andere Oostenrijk, Polen, Portugal, en Duitsland.

Voor het concert op Vrijthof zal er ongetwijfeld ook dit jaar weer een prachtig decor worden opgebouwd. De shows van Andre Rieu staan bekend om vele verrassingseffecten en gastoptredens. Heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals zullen ten gehore worden gebracht door Andre Rieu op het Vrijthof. Op moment van schrijven zijn er nog kaarten beschikbaar, maar wie er bij wilt zijn moet snel zijn. Diverse date zijn inmiddels uitverkocht. Verder zijn er ook nog terrasarrangementen beschikbaar via de website van Bezoek Maastricht.

Heeft u nog geen hotelovernachting tijdens de concerten van André Rieu op het Vrijthof? Wees er dan snel bij! Hotel Crowne Plaza Maastricht heeft nog maar een aantal kamers voor u beschikbaar.

Datums

De exacte data’s van de Andre Rieu concerten zijn:
4-5-6-7 juli
11-12-13-14 juli
19-20-21 juli

Wij wensen alle bezoekers aan Andre Rieu op het Vrijthof een mooi en onvergetelijk concert toe.

Gegevens

Begin:
juli 4
Einde:
juli 21
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,
Website:
https://www.bezoekmaastricht.nl/zien-en-doen/andre-rieu

Organisator

André Rieu Productions
E-mail:
info@andrerieu.com
Website:
http://www.andrerieu.com/

Locatie

Vrijthof Maastricht
Vrijthof 1
Maastricht, 6221 LE Nederland
+ Google Maps

CROWNE PLAZA MAASTRICHT

Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land. Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes.

INSTAGRAM

Beste Prijs Garantie