background image
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

MAGISCH MAASTRICHT

29 november 2019 - 1 januari 2020

Magisch Maastricht

Tijdens de decembermaand bevind u zich op enkele minuten lopen van het wereldberoemde vrijthof wat in het teken staat van Magisch Maastricht. Geniet tijdens Magisch Maastricht van een van de gezelligste  kerstmarkten van het land waar jaarlijks bijna één miljoen bezoekers vanuit het hele land aanwezig zullen zijn. Hier vindt u onder andere een overdekte ijsbaan, een 45 meter hoog reuzenrad, carrousel en natuurlijk een hele hoop gezelligheid. Ook voor alle bezoekers die houden van een hapje en een drankje zullen er op de kerstmarkt diverse eet- en drinkgelegenheden zijn.
Aan deze kerstmarkt zitten een aantal openingstijden gebonden:

Standaard openingstijden:
Maandag t/m woensdag 10:00-24:00
Donderdag t/m zaterdag 10:00-01:00
Zondag 10:00-24:00

Speciale Openingstijden:

29/11 opening: 12:00-01:00
24/12 kerstavond: 10:00-18:00
25/12 1e Kerstdag: 12:00-18:00
26/12 2e Kerstdag: 12:00-22:00
31/12 oudejaarsdag: 10:00-18:00

Het mooie aan Magisch Maastricht is dat naast de gehele binnenstad, ook de bekende loopbruggen over de maas volledig aangekleed zullen zijn met wonderschone kerstverlichting. Geniet van de kerstsfeer en de magische looproutes door de stad heen tijdens Magisch Maastricht. Daarnaast valt er genoeg te shoppen tijdens Magisch Maastricht. De winkels zijn zelfs op de zondagen geopend en iedere donderdag is er koopavond tot 21:00 uur.

Bent u van plan om tijdens de decembermaand Maastricht te bezoeken? Crowne Plaza heeft voor u het Magisch Maastricht arrangement samengesteld. Met dit arrangement geniet u van 2 overnachtingen in een comfortabel tweepersoons kamer inclusief een uitgebreid ontbijt buffet.  Aangezien het nog een tijdje duurt voordat het zover is, staat het arrangement nog niet online. Hou daarom onze arrangementen pagina in de gaten voor meer informatie.
Laat tegen betaling uw auto achter bij Crowne Plaza Maastricht en ga lopend de binnenstad van Magische Maastricht tegemoet of kijk voor alternatieven op de website van ‘Maastricht bereikbaar’.

Kijk voor meer informatie op onze website voor het boeken van het Magisch Maastricht arrangement (binnenkort beschikbaar), of voor het boeken van een losse kamer.

Gegevens

Begin:
november 29
Einde:
1 januari 2020
Evenement Categorieën:
, , , ,
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Website:
https://www.bezoekmaastricht.nl/magisch-maastricht

Locatie

Vrijthof Maastricht
Vrijthof 1
Maastricht, 6221 LE Nederland
+ Google Maps

CROWNE PLAZA MAASTRICHT

Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land. Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes.

INSTAGRAM

Beste Prijs Garantie