background image
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SUPERMARKET MAASTRICHT

juni 16

supermarket

Op zondag 16 juni is het Petrus Regoutplein het decor voor Supermarket Maastricht. Tijdens dit evenement laten ontwerpers, kunstenaars, muzikanten, culinaire createurs en andere kleine creatieve ondernemers uit de regio hun producten, diensten en kunst tonen.

Laat je verassen door nieuwe en unieke producten en optredens. De ondernemers werken met eerlijke grondstoffen met het biologisch verantwoorde aspect in het achterhoofd. De Supermarket is sfeervol opgezet. Dat geeft de bezoekers de kans om eens heerlijk rond te struinen over de markt en te genieten van muziek en optredens.

Ook zullen er diverse culinaire createurs staan die hun (h)eerlijke hapjes en drankjes aan de bezoeker zullen presenteren.

Supermarket is gratis toegankelijk en vindt plaats buiten rondom Gebouw M op de Tapijnkazerne in het Stadspark van Maastricht.

Gegevens

Datum:
juni 16
Evenement Categorieën:
, , , ,
Evenement Tags:
, , , , , ,
Website:
http://www.supermarketmaastricht.nl/

Locatie

Gebouw M
Tapijnkazerne 15
Maastricht, Limburg 6211LE Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.gebouw-m.nl/

CROWNE PLAZA MAASTRICHT

Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land. Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes.

INSTAGRAM

Beste Prijs Garantie