background image
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

URBAN TRAIL MAASTRICHT

november 30

Op zaterdag 30 november heeft Maastricht de eer om de Urban trail series 2019 weer te mogen organiseren. Dit is een uitdagende hardloopwedstrijd door verschillende binnensteden in Nederland. Het parcours is uitgestippeld langs en door unieke locaties.

In 2016 is de organisatie begonnen met het organiseren van dit evenement. In 2016 waren Groningen, Den Haag, Rotterdam en Eindhoven het decor van de Urban trail. Met gemiddeld 2.500 deelnemers per trail was dit een groot succes en voor de 2017 tour heeft de organisatie naast deze steden nog vier steden toegevoegd waaronder Maastricht. Ondertussen zijn al 13 steden in heel Nederland het decor van dit mooie evenement.

Parcours
De start zal bij Gebouw M zijn daarna zal het parcours langs verschillende historische locaties lopen waaronder de Cellebroederskapel, het Toon Hermans huis en Entre Deux. U zal tijdens de route door verschillende gebouwen rennen waaronder Eoroscoop Maastricht, Complex Maastricht en boekhandel Dominicanen.

Sfeerimpressie van Urban trail Eindhoven in 2016

Gegevens

Datum:
november 30
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , ,
Website:
http://www.maastrichturbantrail.nl/nl/

Organisator

Golazo SX B.V.
E-mail:
info@maastrichturbantrail.nl
Website:
http://www.maastrichturbantrail.nl/nl/

CROWNE PLAZA MAASTRICHT

Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land. Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes.

INSTAGRAM

Beste Prijs Garantie