background image

IRONMAN Maastricht 2016

Ironman
jul29

IRONMAN Maastricht 2016

Blog 0 comments

IRONMAN MAASTRICHT 2016:

3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en 42 km hardlopen!

Vorig jaar kwam IRONMAN voor de eerste keer naar Maastricht en op 31 juli 2016 komt IRONMAN terug! Een parcours van 3,8 km zwemmen, 180 km fietsen en vervolgens nog eens 42 km hardlopen. Alle indivuele onderdelen al een hele prestatie, maar tijdens IRONMAN alles in één parcours!  Uithoudingsvermogen is dus een must tijdens dit loodzware parcours. Start én finish in het centrum van Maastricht.

Om de topatleten zo fit, sterk én healty mogelijk te laten starten aan IRONMAN serveren wij een extra koolhydraat-rijk ontbijt vanaf 05:30. Er is niet alleen aan de sporters gedacht maar wij vinden dat supporten ook een hele klus is. Vandaar dat wij een speciaal menu in onze bar serveren voor de toeschouwers en voor de supporters een speciale SUPPORTERS CARE PACKAGE hebben samengesteld.

Toeschouwers hebben bij ons de kans om de deelnemers al in de vroege ochtend te komen aanmoedigen tijdens het eerste onderdeel van de triathlon: 3,8 km zwemmen. De deelnemers komen namelijk 2 keer langs het hotel gezwommen.

Wat een werkelijke topprestatie gaan de vele deelnemers a.s. zondag 31 juli weer presteren. Namens Crowne Plaza Maastricht wensen wij alle deelnemers veel succes en bij deze alvast: CHAPEAU!

Hieronder alvast een kleine impressie van 2016:

 

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

CROWNE PLAZA MAASTRICHT

Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land. Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes.

INSTAGRAM

Beste Prijs Garantie