background image

Maastricht gaat samenwerken met Brussels Airlines

apr15

Maastricht gaat samenwerken met Brussels Airlines

Blog 0 comments

Maastricht gaat samenwerken met Brussels Airlines (goedkopere tarieven voor bezoekers congressen)

Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines gaat per 1 mei een samenwerking aan met de stad Maastricht.

In de praktijk betekent dit dat deelnemers en bezoekers van internationale congressen in het MECC goedkopere vliegtickets kunnen aanschaffen. Dat maakt Maastricht als congresstad extra aantrekkelijk. De samenwerking is het resultaat van onderhandelingen tussen het Maastricht Convention Bureau, MECC Maastricht en Brussels Airlines.
In België bestaat het concept al langer, maar Maastricht is nu ook als eerste én enige congresstad van Nederland aangesloten.

Congresorganisatoren kunnen vanaf 1 mei voordelige tarieven aanbieden aan deelnemers en hun medereizigers die vliegen met Brussels Airlines en de andere carriers van de Lufthansa Group met bestemming Maastricht en regio. Andere voordelen zijn het eenvoudige boekingssysteem en een betrokken account managementteam en één aanspreekpunt bij Brussels Airlines voor de verschillende carriers van de Lufthansa Group.

Voor de regio Maastricht is deze samenwerking van groot belang. ‘Congresseren in onze stad wordt dankzij deze samenwerking nog aantrekkelijker. Maastricht zet daarmee een mooie stap om ook in 2016 de beste congreslocatie van het land te zijn,’* aldus John Aarts, wethouder economie van de gemeente Maastricht.

Brussels Airlines maakt deel uit van de Lufthansa Group waar naast Brussels Airlines ook Lufthansa, Swiss, Austrian en Eurowings bij aangesloten zijn.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

CROWNE PLAZA MAASTRICHT

Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land. Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes.

INSTAGRAM

Beste Prijs Garantie