background image

Nieuwe Website Crowne Plaza Maastricht!

sep01

Nieuwe Website Crowne Plaza Maastricht!

Blog 0 comments

Onlangs is onze website compleet vernieuwd en verfrist. De website is helemaal up-to-date en volledig responsive voor mobiele apparaten. Er zijn nu nog meer foto’s beschikbaar en maar liefst in 4 talen. Waar we vooral trots op zijn is dat het vanaf nu ook mogelijk is om iedere dag uw vragen te stellen in de live chat, een van onze medewerkers zal u dan te woord staan. Ook zullen we iedere week een nieuwe update plaatsen op onze blog en zal onze nieuwsbrief in één lijn lopen met de website.

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

CROWNE PLAZA MAASTRICHT

Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land. Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes.

INSTAGRAM

Beste Prijs Garantie