background image

Over Ons

Crowne Plaza Maastricht is een prachtig hotel in ‘het Parijs van Nederland’. Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land. Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes. Naast de gezellige hotelbar biedt ‘de Mangerie’ lokale streekgerechten met verse seizoensproducten. In de zomer kan er al-fresco gedineerd worden aan de oever van de Maas.

Omgeving Maastricht

Het hotel ligt midden in het centrum van Maastricht, in het hart van de karakteristieke binnenstad. ‘Shop till you drop’ in paradijselijk Maastricht! Slenter heerlijk door de talrijke winkelstraten of bezoek Thermae 2000 voor totale rust. Sta oog in oog met de pracht van het Bonnefanten- en Natuurhistorisch museum of ontdek de Maastrichtse schatten in de Basiliek van St. Servaas. Of laat uw sportiviteit gelden op één van de nabijgelegen 18-holes golfbanen; u kunt zelfs in drie verschillende landen spelen.

Lees meer over Maastricht en omgeving

Faciliteiten Hotel

De 174 rijk uitgeruste hotelkamers zijn van internationale standaard, waarvan sommige met een spectaculair uitzicht op de imposante Maas en oude binnenstad. Hier ontbreekt het u werkelijk aan niets. In het bekroonde hotelrestaurant ‘de Mangerie’ is het goed eten en drinken: in sfeervolle ambiance geniet u van verse seizoensgerechten waarin de streek centraal staat. Op zonnige dagen strijkt u neer op het terras, dat op velen een magnetische aantrekkingskracht heeft. En voor het slapen gaan, verwelkomt hotelbar Le Club d’Artagnan u graag voor een slaapmutsje.

Bekijk ook de pagina met alle Facts & Figures over ons hotel.

Highlights

• Heerlijk genieten in een perfecte stad voor fijnproevers

• Internationaal deluxe hotel in Maastricht gelegen aan de oever van de Maas

• ‘de Mangerie’  voor lokale gerechten met verse seizoensproducten

• Negen luxe vergaderzalen voorzien van alle faciliteiten

CROWNE PLAZA MAASTRICHT

Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land. Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes.

INSTAGRAM

Beste Prijs Garantie