background image

TEFAF MAASTRICHT 2017

tefaf maastricht
mrt07

TEFAF MAASTRICHT 2017

Blog 0 comments

TEFAF MAASTRICHT

De TEFAF Maastricht is ongetwijfeld één van de grootste en meest toonaangevende kunstbeurzen van de wereld. De beurs presenteert bijna alle kunstdisciplines. Schilderijen, sculpturen, sieraden en verzamelobjecten: bijna alles is te bewonderen van 10 tot 19 maart in het MECC Maastricht. Dit jaar heeft TEFAF Maastricht iets te vieren. Het is namelijk de dertigste editie van de beurs. Op deze dertigste editie zullen maar liefst 270 internationale standhouders hun kunst laten zien en verkopen.

Ook voor dit jaar heeft de TEFAF Maastricht weer zeer bijzondere stukken naar het MECC gekregen.
In de stand van Galerie Canesso is een zelfportret van Wallerant Vaillant te bewonderen, een zuid Nederlandse schilder die bekend staat als één van de eerste beoefenaars van de mezzotint. Ben Janssens Oriental presenteert veelal kunst uit Azië en heeft onder andere een uniek bronzen wijn vat uit China die stamt uit de 5e eeuw. Dit zijn nog meer twee van de talloze unieke stukken die de TEFAF Maastricht haar bezoekers te bieden heeft.

Maastricht en haar bedrijven doen er alles aan om de bezoekers van de TEFAF zich het zo comfortabel mogelijk te maken. Maastricht Aachen airport heeft uitgebreid met onder andere meer parkeerruimtes voor de private jets van de TEFAF Maastricht bezoekers. Ook de toeristische sector van Maastricht doet er alles aan om de bezoekers een warm welkom te bezorgen. Hotels zetten shuttle services in en bereiden zich voor op de grote toestroom van bezoekers.

Ook Hotel Crowne Plaza Maastricht zal haar gasten een shuttle service aanbieden. Naast de shuttle service die elke twintig minuten naar het MECC zal rijden, zal er ook een auto met chauffeur zijn die de gasten van Crowne Plaza Maastricht naar de gewenste locatie zal brengen. Naast deze service zal er in de bar van het hotel salads- , smoothies- en coffee- to go worden verkocht om zo de bezoekers te voorzien van arbeidsvitamines.

Ook in de historische binnenstad zullen allerlei activiteiten georganiseerd gaan worden rondom de TEFAF Maastricht. Zo zijn er in de musea’s bijzondere tentoonstellingen die vaak tegen gereduceerde inkomprijzen te bezoeken zijn. Ook zijn er theater- en dansvoorstellingen in onder andere het Theater aan het Vrijthof en AINSI.

Namens Crowne Plaza Maastricht wensen wij iedereen een succesvolle beurs!

Hieronder vindt u een sfeerimpressie van TEFAF 2016:

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

CROWNE PLAZA MAASTRICHT

Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land. Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes.

INSTAGRAM

Beste Prijs Garantie