background image

Tentoonstelling: ‘Zicht op Maastricht’

nov09

Tentoonstelling: ‘Zicht op Maastricht’

Blog 0 comments

In samenwerking met Peter Slegers presenteert Crowne Plaza Maastricht een vernissage: ‘Zicht op Maastricht’. Peter Slegers heeft zich flink laten inspireren door de meest bourgondische stad van Nederland: Maastricht. Zijn visie op Maastricht laat de kunstenaar op een hele bijzondere manier zien in zijn kunstwerken. Van deze kunstwerken wordt een vernissage samengesteld. Crowne Plaza Maastricht presenteert deze tentoonstelling graag aan alle geïnteresseerde. De tentoonstelling is te zien vanaf 11 december. U bent van harte welkom deze vernissage te komen bewonderen! Mocht u kennis willen maken met de kunstenaar, dan is dit mogelijk. Zijn atelier bevindt zich op 2 minuten loopafstand van het hotel.

Locatie: Crowne Plaza Hotel Maastricht

Adres: Ruiterij 1, 6221 EW Maastricht

Kunstenaar: Peter Slegers

Websitewww.peterslegers.nl

 

Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

CROWNE PLAZA MAASTRICHT

Zonder enige twijfel is Maastricht de meest bourgondische stad van het land. Crowne Plaza Maastricht is een hotel prachtig gelegen aan de Maas. Het biedt een perfecte uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door de historische binnenstad van Maastricht met haar luxe boetieks, chique restaurants en sfeervolle terrasjes.

INSTAGRAM

Beste Prijs Garantie